Απαγορευτικό απόπλου: Δεμένο στη Σούδα το «ΕΛΥΡΟΣ» – Δεν εκτελείται το βραδινό δρομολόγιο
Δεμένο στο λιμάνι της Σούδας θα παραμείνει το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ», λόγω της απαγόρευσης απόπλου που βρίσκεται σε ισχύ εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα προγραμματισμένα βραδινά δρομολόγια της γραμμής Χανιά (Σούδα) – Πειραιάς και αντίστροφα δεν θα πραγματοποιηθούν.
Το «ΕΛΥΡΟΣ», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Σούδας στις 21:30, θα παραμείνει δεμένο στο λιμάνι.
Με βάση τη μέχρι στιγμής ενημέρωση και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το πλοίο αναμένεται να εκτελέσει το δρομολόγιό του στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου.
Αντίστοιχα, το πλοίο που επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο Πειραιάς – Σούδα θα παραμείνει δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά.
Η απαγόρευση απόπλου επηρεάζει συνολικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά προς την Κρήτη, καθώς οι ισχυροί άνεμοι και οι δυσμενείς συνθήκες στο Αιγαίο δεν
επιτρέπουν την ασφαλή εκτέλεσή τους.
ChaniaShips.comΝεότερη ενημέρωση θα υπάρξει εφόσον προκύψει αλλαγή στα δρομολόγια.





























Σχόλια