Αναζήτηση

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας.

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας, όταν οδηγός Ι.Χ.. αλλοδαπής καταγωγής μπήκε μέσα στο λιμάνι της Σούδας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Ο Ανδρας αφού έκανε αναστροφή στο λιμάνι της Σούδας, στον γυρισμό ανέπτυξε ταχύτητα ξανά με αποτέλεσμα να μην τον ενδιαφέρει αν πηγαίνει καταπάνω μου. Την ώρα εκείνη φωτογράφιζα την αναχώρηση του Νήσος Ρόδος. Συγκεκριμένα στην προβλήτα Ανδρίας το αμάξι από την μεγάλη ταχύτητα σηκώθηκε στον αέρα μετά την αναστροφή, μου αναβοσβηνε τα μεγάλα τα φώτα συνεχώς για να βιαστώ να φύγω στην άκρη.Αν δεν έκανα ένα γρήγορο βήμα μπροστά αυτή την στιγμή θα είμουν νεκρός. Αμέσως μετά το συμβάν αυτόπτης μάρτυρας ακολούθησε το δράστη του έκλεισε δρόμο στην έξοδό του από λιμάνι. Μετά από λογομαχία ττον οδηγήσαμε στο Λιμεναρχείο Σούδας όπου και του υπέβαλα μήνυση.


Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο οδηγός στο πίσω κάθισμα είχε την γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι ΑΜΕΑ.


Το λιμάνι της Σούδας και κάθε λιμάνι δεν είναι χώρος άσκησης οδηγικών ικανοτήτων επειδή απλά είναι ανοιχτός χώρος. Στην καλύτερη κάποιος μπορεί να πέσει στην θάλασσα με το αυτοκίνητο και στην χειρότερη να παρασύρει κάποιον πεζό μαζί του.


810 προβολές
ANENDYK KARTA.PNG
106005239_2640927942831882_6592204430949
1.jpg
300x300 banner chrisostomos gr 2.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

  

 Η αγάπη μας για τα πλοία και την ακτοπλοΐα αφού  έγινε λατρεία πλέον στο τομέα αυτό, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα πλατφόρμα Chaniaships.com με σκοπό την κάλυψη των τεσσάρων λιμανιών του νομού μας σε καθημερινή βάση.

© Copyright 2020,ChaniaShips.com ,