Αναζήτηση

Σε τέσσερα χρόνια η πλήρης επανέναρξη στην κρουαζιέρα

Τον προσεχή Ιούλιο προγραμματίζουν την έναρξη της σεζόνγια την κρουαζιέρα πολλές εταιρείες του κλάδου,επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για αδυναμία «restart» μέχρι το τέλος Μαΐου 2020.


Και ενώ αυτή τη στιγμή περίπου 280 κρουαζιερόπλοια έχουν σταματήσει πλήρως τη λειτουργία τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας Θεόδωρο Κόντε στη «Ν», ο χρόνος πλήρους επούλωσης της εν λόγω καταστροφής στην κρουαζιέρα προβλέπεται να είναι περίπου τα τέσσερα έτη.


Όπως σημειώνει ο κ. Κόντες στη «Ν», «οι περισσότερες εταιρείες τώρα προγραμματίζουν και μεταφέρουν την ημερομηνία για Ιούνιο, αλλά και άλλες Ιούλιο».


Tην ίδια στιγμή τα λιμάνια συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά για τους επιβάτες και πληρώματα, αλλά και οι αερομεταφορές άκρως περιορισμένες. Σύμφωνα με τον κ. Κόντε, η επανέναρξη της κρουαζιέρας «δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θέλει τον χρόνο του, αλλά και να ακολουθηθεί η σωστή σειρά επαναλειτουργίας των απαιτούμενων διαδικασιών για την ασφαλή και full operational πρόσβαση στον θαλάσσιο τουρισμό γενικότερα».


naftemporiki.gr 

90 προβολές
ANENDYK KARTA.PNG
106005239_2640927942831882_6592204430949
300x300 banner chrisostomos gr 2.jpg
τζαρ-removebg-preview.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  

 Η αγάπη μας για τα πλοία και την ακτοπλοΐα αφού  έγινε λατρεία πλέον στο τομέα αυτό, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα πλατφόρμα Chaniaships.com με σκοπό την κάλυψη των τεσσάρων λιμανιών του νομού μας σε καθημερινή βάση.

© Copyright 2020,ChaniaShips.com ,
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

Η                 

ΤΟΥ CHANIA SHIPS