Αναζήτηση

Ε/Γ Ο/Γ OLYMPUS, 15% σε όσους ταξιδέψουν και μένουν σε συγκεκριμένο ξενοδοχεία του Ρέθυμνου.


Γράφει ο Στέλιος Μωυσίδης

Από αύριο ξεκινάει κανονικά η επιβίβαση επιβατών στα πλοία κάτω βέβαια από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που εφάρμοσε το υπουργείο για την προστασία όλων μάς.


Μετά από κουβέντα που είχαμε σαν γκρουπ στο FACEBOOK (Η ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) με συναγωνιστρια του πλοίου μας που διευθύνει ξενοδοχεία έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για όποιον ταξιδέψει με το πλοίο μας κ μείνει σε κάποιο από τα δωμάτια που διευθύνει να έχει


κάποια έκπτωση της τάξεως του 15% κ το δέχτηκε με πολύ χαρά κ χάρηκε που θα βοηθήσει κ εκείνη στην προσπάθεια που γίνεται να μείνει το Olympus για πάντα στο Ρέθυμνο.


Τα ξενοδοχεία απ'όσο ξέρω θα βάλουν κόσμο μέσα από 1η Ιούνιου οπότε είναι μια καλή προσφορά για κάποιον που σκέφτεται να κάνει στο Ρέθυμνο της διακοπές του.


Θα είμαστε σε συνεχή ενημέρωση για τα περαιτέρω αλλα καλο θα ειναι να ενημερωσετε οσους ξερετε που θελουν να ερθουν Ρεθυμνο διακοπες.


Σας ευχαριστώ πολύ.104 προβολές
ANENDYK KARTA.PNG
106005239_2640927942831882_6592204430949
1.jpg
300x300 banner chrisostomos gr 2.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

  

 Η αγάπη μας για τα πλοία και την ακτοπλοΐα αφού  έγινε λατρεία πλέον στο τομέα αυτό, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα πλατφόρμα Chaniaships.com με σκοπό την κάλυψη των τεσσάρων λιμανιών του νομού μας σε καθημερινή βάση.

© Copyright 2020,ChaniaShips.com ,