Αναζήτηση

«Εφυγε» ο αρχιπλοίαρχος της ΑΝΕΚ καπετάν Πέτρος Χατζηδάκης

«Σήκωσε “άγκυρα” για το “μεγάλο ταξίδι” ο αρχιπλοίαρχος DPA της ΑΝΕΚ LINES καπετάν Πέτρος Χατζηδάκης, χθες Τρίτη 17 Μαρτίου.


Η σκληρή είδηση του “φευγιού” του επώδυνη για όλους: Διοίκηση, πληρώματα, εργαζόμενους.

Ο θαλασσόλυκος από τον Βάμο, με το καυστικό χιούμορ, άφησε τη δική του σφραγίδα στην αγαπημένη του ΑΝΕΚ, για την οποία ήταν πάντα περήφανος, όπως άλλωστε και εμείς στην ΑΝΕΚ για τον καπετάν Πέτρο.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα, το τσαγανό, η στιβαρότητα του χαρακτήρα του, ήταν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του σε όλη του την πορεία, σε στεριά και θάλασσα.


Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη γυναίκα του, την κα Μαίρη και τα λατρεμένα του παιδιά Νίκο και Άννα, εκ μέρους της θαλασσινής οικογένειάς του καπετάνιου, της ΑΝΕΚ LINES.

Της ΑΝΕΚ που θρηνεί μαζί τους τον χαμό του καπετάν Πέτρου με τις σημαίες των πλοίων της σε όλο τον κόσμο να κυματίζουν μεσίστιες.


Είναι σίγουρο ότι το μπλε των ματιών του και η βροντερή φωνή του, θα μας οδηγούν ακόμα και από το μακρινό λιμάνι για το οποίο, ήδη, έβαλε ρότα.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΝΕΚ καλό ταξίδι καπετάν Πέτρο!».180 προβολές
ANENDYK KARTA.PNG
106005239_2640927942831882_6592204430949
1.jpg
300x300 banner chrisostomos gr 2.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

  

 Η αγάπη μας για τα πλοία και την ακτοπλοΐα αφού  έγινε λατρεία πλέον στο τομέα αυτό, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα πλατφόρμα Chaniaships.com με σκοπό την κάλυψη των τεσσάρων λιμανιών του νομού μας σε καθημερινή βάση.

© Copyright 2020,ChaniaShips.com ,