Αναζήτηση

Επισκευάζεται το πλοίο Olympus στο Ρέθυμνο.

Επισκευάζεται από εξειδικευμένο συνεργείο που έφτασε στο Ρέθυμνο απο την Αθήνα, το πλοίο Olympus το οποίο παραμένει στο λιμάνι , μετά την πρόσκρουσή του.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και προσέκρουσε στο Βόρειο λιμενοβραχίονα με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήγμα τριών μέτρων.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πλοίο αναμένεται να ειναι έτοιμο προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του την Δευτέρα, όπως αναφέρει η ρεθεμνιώτιικη ιστοσελίδα Goodnet.


Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης του ρήγματος, ενώ θα ακολουθήσει επιθεώρηση από τον νηογνωμόνωνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως είναι αξιόπλοο. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κάτι που εκτιμάται έως και την ώρα αναχώρησής του αύριο, θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιό του, το οποίο είχε τροποποηθεί λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.


641 προβολές
ANENDYK KARTA.PNG
106005239_2640927942831882_6592204430949
1.jpg
300x300 banner chrisostomos gr 2.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  

 Η αγάπη μας για τα πλοία και την ακτοπλοΐα αφού  έγινε λατρεία πλέον στο τομέα αυτό, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα πλατφόρμα Chaniaships.com με σκοπό την κάλυψη των τεσσάρων λιμανιών του νομού μας σε καθημερινή βάση.

© Copyright 2020,ChaniaShips.com ,
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

Η                 

ΤΟΥ CHANIA SHIPS