Αναζήτηση

Έτοιμα να “πιάσουν” Χανιά τα 30 πρώτα κρουαζιερόπλοια της σεζόν

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, κοινή σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους σε θέματα κυκλοφοριακών συνθηκών, από και προς το λιμάνι της Σούδας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών κρουαζιέρας, με αφορμή την αυξημένη αναμενόμενη κίνηση, κατά την νέα τουριστική περίοδο.


Στην σύσκεψη που συντόνιζε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Ιωάννης Ζερβός, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων : οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ. Τσουπάκης και κ. Γιαννακάκης, εκπρόσωποι φορέων όπως η Τροχαία Χανίων, το Λιμεναρχείο, οι ναυτικοί πράκτορες, Σωματεία των μεταφορέων της πόλης πχ Ταξί, ΚΤΕΛ, κλπ.


Στην σύσκεψη υπήρξε θετικό κλίμα και αποφασίστηκαν επί μέρους καλές πρακτικές από όλους τους παρευρισκόμενους φορείς, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην διακίνηση των επιβατών κρουαζιέρας που καταφθάνουν στο λιμάνι της Σούδας με τα κρουαζιερόπλοια και η παραμονή τους στην περιοχή των Χανίων να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για αυτούς.


Δείτε ΕΔΩ την επικαιροποιημένη κατάσταση των πρώτων 30 Κρουαζιεροπλοίων (από τα 153 συνολικά εντός του έτους), που έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στην Σούδα και τον προορισμό των Χανίων.


67 προβολές
ANENDYK KARTA.PNG
106005239_2640927942831882_6592204430949
300x300 banner chrisostomos gr 2.jpg
τζαρ-removebg-preview.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  

 Η αγάπη μας για τα πλοία και την ακτοπλοΐα αφού  έγινε λατρεία πλέον στο τομέα αυτό, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα πλατφόρμα Chaniaships.com με σκοπό την κάλυψη των τεσσάρων λιμανιών του νομού μας σε καθημερινή βάση.

© Copyright 2020,ChaniaShips.com ,
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

Η                 

ΤΟΥ CHANIA SHIPS