top of page

Έριξε άγκυρα μετά από 22χρόνια η Άννα Νικολακάκη! Το συγκινητικό αντίο της Μεγάλης Κυρίας της ΑΝΕΚ.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ακόμα και αυτά που μοιάζουν απίθανα. Σαν βόμβα έσκασε εχθές το βράδυ το αποχαιρετιστήριο ευχαριστήριο μήνυμα της πολυαγαπημένης σε όλους μας Άννας Νικολακάκη η οποία μετά από 22 χρόνια αποχαιρετά για πάντα την ΑΝΕΚ μας.

Η Άννα η Νικολακάκη ήταν πάντα εκεί για όλους να τους εξυπηρέτηση με το καλύτερο δυνατό τρόπο και κυρίως ΠΑΝΤΑ με το χαμόγελο.


Σαν ομάδα του Chaniaships.com θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στο πρόσωπο της Κυρίας Αννας όπου από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας με το όμορφο ζεστό χαμόγελο της που μόνο αυτή ήξερε να έχει, δύο αφιερώματα είχαμε την χαρά να πραγματοποιήσουμε παρέα και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και μονάδικο.


Ακολουθεί το συγκινητικό αντίο της Υπέροχης Κυρίας της ΑΝΕΚ!


Αγαπητοί συνεργάτες,Αγαπητοί συνεπιβάτες,


Αγαπητοί συνοδοιπόροι,


στο αγαπημένο “βαπόρι” της ΑΝΕΚ καλησπέρα


Το βαπόρι της ΑΝΕΚ για μένα ρίχνει άγκυρα μετά από 22 χρόνια έχοντας στα αμπάρια του αναρίθμητους θησαυρούς, μέσα από τις δεκάδες χιλιάδες χορηγίες που η εταιρεία απλόχερα επέστρεψε στον τόπο.


Στα μάτια της ψυχής μου τρέχουν σαν κινηματογραφικά τρέιλερ όσα έζησα:

– Καραβιές παθιασμένοι αθλητές, προπονητές, γονείς να αναχωρούν με την ΑΝΕΚ αρωγό από την Κρήτη για δύσκολους αγώνες και να επιστρέφουν υπερήφανοι νικητές έχοντας στις αποσκευές τους κύπελα, μετάλλια, τρόπαια, διακρίσεις.


– Καραβιές φοιτητών του Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Κρήτης, με βοηθό την ΑΝΕΚ, να βάζουν πλώρη και να επιτυγχάνουν δύσκολες παγκόσμιες διακρίσεις. Όπως και τα μικρά Κρητικόπουλα, που παρέα με την ΑΝΕΚ ήταν μέσα σε όλους τους μεγάλους Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς μαθηματικών, φυσικής, ρομποτικής…

– Καραβιές όμορφων – αγέρωχων Κρητικών που ταξίδεψαν με την ΑΝΕΚ τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τα οράματα του τόπου μου σε όλες της γης τις θάλασσες.

Μα πάνω από όλα


– Καραβιές συνανθρώπων μας που η ΑΝΕΚ, του Άγιου παππού Ειρηναίου, όλα αυτά τα χρόνια, στήριξε. Άπλωσε το χέρι και στάθηκε με διακριτικότητα, αγάπη, και σεβασμό δίπλα σε όλους όσους το είχαν ανάγκη, εμφορούμενη από τις άυλες αρχές της ανθρωπιάς και τους χρέους.


Η ΑΝΕΚ όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις χιλιάδες χορηγίες μου έδωσε την δυνατότητα να χαρώ, να πανηγυρίσω, να νοιώσω περήφανη για τις επιτυχίες – στον αθλητισμό και την παιδεία – των παιδιών σας που έγιναν ”παιδιά” μας και σε αντίξοες συνθήκες σήκωσαν την σημαία ψηλά .Γιατί ξέρετε είναι σπουδαίο να μοιράζεται η χαρά!

Μα και να συγκινηθώ, να επιδιώξω να γίνω λίγο , μια σταλιά καλύτερη, όταν η όποια σοβαρή δυσκολία συνανθρώπου μας έβρισκε πάντα σταθερό, υπεύθυνο στήριγμα στην ΑΝΕΚ.


Μέσα από τις χορηγίες η ΑΝΕΚ ανέδειξε, στήριξε, πρόσφερε, βοήθησε.

Και σαν ακούραστος εργάτης δήλωνε πάντα παρούσα κάθε ώρα, κάθε στιγμή στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.


Στο τεράστιο κοινωνικό έργο της ΑΝΕΚ είχα την μέγιστη ευλογία να συμπορευτώ για δύο δεκαετίες, με πάθος, επιμονή και αφοσίωση.


Αποχωρώ ολοκληρώνοντας τον κύκλο μου στην ΑΝΕΚ που αδιαμφισβήτητα έχει γράψει με χρυσά γράμματα στην ιστορία της τις λέξεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Της ΑΝΕΚ που συνεισέφερε τα μέγιστα στον τόπο και ήταν πάντα παρούσα στα καλά και στα δύσκολα των Κρητών, ταξιδεύοντας πάντα με ήθος και ευπρέπεια.


Σας ευχαριστώ αγαπητοί συνταξιδιώτες


για τα 22 χρόνια κοινής πλεύσης που ανέδειξαν την ιστορική ΑΝΕΚ του Άγιου παππού, ως τον ουσιαστικό φορέα στήριξης του Χανιώτη, του Κρητικού, του ανθρώπου.

Οι αποσκευές μου για το ταξίδι που μόλις ολοκληρώθηκε είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη & περηφάνια.


Αφήνοντας πίσω τα όποια γλυκόπικρα συναισθήματα σας ευχαριστώ που υπήρξατε συνεπιβάτες σ’ αυτό το “,,,βαπόρι” .


Εύχομαι κάθε καλό σε όλους σας και ίσως πολύ σύντομα να τα πούμε από ένα “ άλλο πλοίο” ταξιδεύοντας για ένα άλλο “λιμάνι” .


Με εκτίμηση

Νικολακάκη Άννα

Τμ. ΧορηγιώνANEK LINES
Comments


273689242_324019479662319_3979073714123161094_n.jpg
317447740_1924043621275791_6796297228118415923_n.jpg
final logo KK_page-0001.jpg
46695915_1913370695378080_4735463505564532736_n.jpg
anendyk_gr.webp
Screenshot_12-removebg-preview.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
bottom of page